У Дніпропетровській області перекриють дорогу: як об’їхати (схема)

Це пов’язано із ремонтом залізничного переїзду

27 та 28 квітня у зв’язку з ремонтом залізничного переїзду в районі села Божедарівка Кам'янського району вводиться тимчасове обмеження руху транспорту автодорогою М-30. Рекомендований маршрут об’їзду зображений на ситуаційній схемі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровщини.

Будьте уважні та плануйте свої маршрути через дану ділянку завчасно.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі о 12:36 пролунав потужний вибух. Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі". У місті та області оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку.

У пабліках повідомляють, що після вибуху у передмісті сталася пожежа, видно задимлення.

Сьогодні у Дніпровському районі оборонці збили безпілотник – "Орлан-10". Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вибух о 12:57.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися