Головна Новини Суспільство Скандали Військовозобов'язаний загинув від нападу епілепсії: суспільство здивоване перевіркою ВЛК
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовозобов'язаний загинув від нападу епілепсії: суспільство здивоване перевіркою ВЛК

Закарпатський ОТЦК повідомив трагічну новину про загибель військовозобов'язаного чоловіка після нападу епілепсії.

23 квітня 2024, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Закарпатський обласний територіальний центр комплектування повідомив, що під час перевезення до навчального центру у військовозобов'язаного стався епілептичний напад через який чоловік загинув. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Закарпатського ОТЦК в Facebook.

Військовозобов'язаний загинув від нападу епілепсії: суспільство здивоване перевіркою ВЛК

На Закарпатті загинув військовозобов'язаний. Фото з відкритих джерел

Як зазначає у заяві пресслужба Закарпатського ТЦК чоловіку надали допомогу та викликали швидку після нападу епілепсії, однак військовослужбовець загинув.

"Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. По дорозі в навчальний центр у військовозобов’язаного стався епілептичний приступ. Офіцер супроводу надав першу домедичну допомогу та викликав "Швидку допомогу", однак медики не встигли", — йдеться у заяві Закарпатського ТЦК.

Територіальний центр комплектування повідомив, що через смерть військовослужбовця призначено службову перевірку.

Під заявою ТЦК у Facebook українці вказують на нерозуміння ситуації, як людина з епілепсією була зарахована до лав ЗСУ після перевірки ВЛК та була направлена до навчального центру.

"Як така людина взагалі опинилась в учбовому центрі? Тут співчуття не допоможуть, треба зробити комплексну перевірку всього цього кодла і притягнути до відповідальності винних", — пише Євген Мартинюк, а Артем Лук'янець додає: "Співчуття родичам не треба, притягніть до відповідальності "лікарів" з ВЛК"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жінка з Хмельницького розповіла про трагічний випадок загибелі її сина після відвідин ТЦК.

Також "Коментарі" писали про випадок, коли люди у військовій формі "запакували" 14-річного підлітка в бус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

23 квітня 2024, 22:08

Це якась епідемія неуків?? Що за некомпетентність при написанні статті !!! Авторе, Ви зовсім не розумієте різницю між "загинув" та "помер"???.. Це, накшталт, як написати що людину отруїли, але насправді вона подавилася їжею. Чи Вам і тут би бачилось, що їжа підступно вбила людину???

Харя Кришны

23 квітня 2024, 13:33

ВЛК - формальность, там диагностируют не болезни, а симулянтов. Я недавно проходил. Давление 180/130 - ничего, здоров. Зашел к окулисту в своих очках - получил 100% зрение. Душегубы не понимают, что такие "солдаты" или сразу станут мясом, или будут тянуть назад все подразделение.


Новини