На Вінниччині пройшла церемонія прощання з Максимом Зарецьким — поліціянтом, якого під час виконання службових обов’язків убили військові, які втекли з частини.

Щоб провести 20-річного копа в останню путь, зібралися сотні людей — близькі, друзі, колеги. Всі вони відгукуються про Максима, як про доброчесного, порядного хлопця, хорошого поліціянта, який був прикладом навіть для досвідченіших колег.

Вбивство Зарецького, нагадаємо, сталося у ніч проти 20 квітня біля міста Бершадь. Патрульні вирішили перевірити підозрілу машину під час комендантської години, але перед початком обшуку на них було здійснено напад.

Застосувавши табельну зброю, злочинці поранили одного копа і вбили на місці другого. Після цього вони зникли у невідомому напрямку, але були схоплені через день у сусідній області.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

З’ясувалося, що нападники були військовими, які втекли з частини, прихопивши із собою сотню гранат, а також 25 тисяч набоїв до автоматичної зброї.

Популярне: