Українців, які прибувають до Німеччини у пошуках притулку, просять розглянути інші країни Євросоюзу. Відповідний заклик нещодавно озвучив голова асоціації районів Німеччини Рейнхард Заґер.

Місцевий чиновник звернув увагу, що можливості ФРН приймати біженців скорочуються, тому громадянам України варто обирати для себе інші місця перебування.

Заґер навів приклад, що тільки в одній лише федеральній землі Баден-Вюртемберг зараз живе більше українців, ніж у всій Франції.

Попри те, що загальна кількість нових біженців у Німеччині скорочується, тенденція збільшення загальної кількості осіб зі статусом тимчасового захисту зростає вже третій рік.

Щоб змінити цей тренд, чиновник запропонував розпочати фінансування програм прийому біженців в інших країнах.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Можливо, Польща також була б готова прийняти більше українських біженців, якби була підтримка з боку Євросоюзу”, – припустив він.

Популярне: