Головна Новини Суспільство Приколи Жінка вижила після падіння з 4,5 км: історія дівчини, яка падала з неба
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка вижила після падіння з 4,5 км: історія дівчини, яка падала з неба

Не розкрився парашут: жінка пережила падіння з висоти

23 квітня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

Жінка з Австралії дивом вижила після падіння з висоти 4,5 кілометра. Емми Кері впала з висоти 4,5 кілометра під час парашутного стрибка в швейцарських Альпах, після того як її парашут відмовив.

Жінка вижила після падіння з 4,5 км: історія дівчини, яка падала з неба

Не розкрився парашут: жінка пережила падіння з висоти

Спочатку цей стрибок мав стати черговою галочкою в її списку мрій. Проте, в мить, коли Емма покинула літак, її очікування раптово обернулися на жахіття. Через несправність парашута вона разом зі своїм інструктором падала вільним падінням до землі. Завдяки диву, обоє вижили. Попри сильні травми, включно з паралічем нижче пояса, Емма залишилась свідомою, що дозволило їй зберегти чітке уявлення про кожну мить того фатального дня.

Жінка вижила після падіння з 4,5 км: історія дівчини, яка падала з неба - фото 2

"Я пам'ятаю кожну секунду падіння — від відчаю і страху до різкого болю, коли я врешті-решт вдарилась об землю", — ділиться Емма в інтерв'ю для Sunrise. Ці спогади стали для неї джерелом вдячності за кожен день життя, який вона тепер цінує як ніколи.

Після інциденту Емма провела кілька місяців у реабілітації, де почала повільно відновлювати відчуття в ногах. Прогрес був важким і болісним, але він дав їй надію на можливість ходити знову. Її історія стала основою для книги "Дівчинка, яка впала з неба", у якій вона розповідає про свій досвід та дивовижне одужання. Книга наповнена роздумами про життя, смерть та особистісне зростання, і Емма сподівається, що її історія надихне інших цінувати кожну мить.

Жінка вижила після падіння з 4,5 км: історія дівчини, яка падала з неба - фото 3

"Я знаю, що значить думати, що тобі залишилось жити всього декілька секунд. Це відчуття дає мені сили цінувати кожен день, який я маю. Кожен новий день — це подарунок, і я вважаю, що маю святкувати це", — розмірковує Емма.

Її історія не лише про виживання та біль, але й про здатність переживати та знаходити сили рухатись вперед попри всі випробування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини