Головна Новини Бізнес тарифи "Нафтогаз України" зробив заяву щодо тарифів для населення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогаз України" зробив заяву щодо тарифів для населення

Компанія "Нафтогаз України" заявила про продовження дії тарифного плану "Фіксований" ще на один рік. Таким чином ціна на газ для населення не має змінюватись в цей період.

23 квітня 2024, 15:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Газопостачальній компанії "Нафтогаз України" заявили, що тарифний план "Фіксований" буде діяти до 30 квітня 2025 року. Таким чином, клієнти компанії й надалі отримуватимуть газ за ціною 7,96 грн (з ПДВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву ГК "Нафтогаз України".

"Нафтогаз України" зробив заяву щодо тарифів для населення

В Україні ціни на газ залишаться без змін ще на рік. Фото з відкритих джерел

У компанії "Нафтогаз України" повідомили, що для приватних домогосподарств не планується підвищення тарифів та продовжили дію тарифного плану "Фіксований", згідно з яким українці отримують газ за 7,96 грн

"Нафтогаз діє в національних інтересах. В умовах війни та складної ситуації в економіці ми маємо підтримати українців. Нагадаю, що наша компанія забезпечує газом понад 12 млн сімей. І всім їм ми наразі гарантуємо наявність ресурсу та фіксовану ціну на рік уперед", — сказав керівник компанії Олексій Чернишов.

У заяві вказано, що дія тарифного плану "Фіксований" від компанії "Нафтогаз України" продовжено до 30 квітня 2025 року включно. Крім того, газопостачальна компанія додає, що забезпечує в Україні 12,4 млн домогосподарств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова НКРЕКП Валерій Тарасюк готує підвищення тарифів для населення наперекір заявам президента Володимира Зеленського. За його словами, мораторій на зміну тарифів до закінчення дії воєнного стану для населення поширюється лише на газ, опалення та гарячу воду. Які зміни чекають українців у сплаті комунальних послуг. 

Також "Коментарі" писали про те, що відбувається на енергетичному ринку та чому українців готують до підвищення тарифів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини