Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, під час якої той оголосив про виділення рекордного пакета військової допомоги обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це Зеленський повідомив у своєму Telegram-каналі.

Новий пакет допомоги включатиме далекобійні ракети Storm Shadow, різні типи ракет, сотні одиниць бронетехніки, плавзасоби та боєприпаси. 

Володимир Зеленський висловив подяку Великій Британії та особисто Ріші Сунаку за рішучу підтримку та виразив готовність до подальшого розвитку оборонної співпраці, зокрема з фокусом на морських і далекобійних спроможностях.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У рамках розмови також обговорили необхідність створення дієвої моделі конфіскації російських активів і поділилися очікуваннями від майбутнього Саміту миру у Швейцарії та саміту Європейської політичної спільноти у Великій Британії.

Популярне: