На Дніпропетровщині будують фортифікації: чи вкладаються терміни

На Раді оборони Дніпропетровщини обговорили будівництво фортифікацій та мобілізаційні процеси

Чергове засідання Ради оборони області відбулося на Дніпропетровщині. Основні питання щоразу незмінні. Вони стосуються безпеки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Найперше, будівництво фортифікацій. Заслухав відповідальних за цей напрямок. Працюють люди і техніка. Залучені фахівці. Розплановані подальші дії. Поставлені Президентом строки виконуємо.

Ще більше уваги приділили темі захисту критичної інфраструктури від ворожих атак. Адже важливі об’єкти мають бути убезпечені. Обговорили й хід мобілізації. 

Силовики, військові, місцеве самоврядування. Взаємодіємо задля максимально ефективних рішень", – зазначив голова ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі о 12:36 пролунав потужний вибух. Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі". У місті та області оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку.

У пабліках повідомляють, що після вибуху у передмісті сталася пожежа, видно задимлення.

Сьогодні у Дніпровському районі оборонці збили безпілотник – "Орлан-10". Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вибух о 12:57.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися