Президент України Володимир Зеленський відреагував на публікацію газети Washington Post про “таємний мирний план” експрезидент США Дональда Трампа.

Згідно з планом політика, Україні потрібно відмовитися від частини української території у разі його повернення до влади. За словами Зеленського, він не вірить у чутки і буде готовий обговорювати будь-які плани Трампа лише під час його візиту до Києва.

Президент України наголосив, що вірити обіцянкам російського президента владіміра путіна не можна, оскільки він ніколи не дотримується своїх словесних обіцянок. Стратегія завершення війни має ґрунтуватися на збереженні незалежності та демократичності України.

Він також підкреслив, що у цьому питанні існує загальна зацікавленість у всіх політичних партіях США, а також у самому Трампі та його опоненті Джо Байдені.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Раніше Washington Post повідомила про плани Трампа з приводу України, а саме “підштовхнути її до передачі Криму та Донбасу Росії”. Однак оточення Трампа заявило, що ця інформація є фейковою.

Популярне: