Укрнафта збільшила запаси нафти та газу: деталі

ПАТ "Укрнафта" збільшило запаси та ресурси на понад 3 млн тонн нафти та більше 600 млн кубометрів газу.
Укрнафта збільшила запаси нафти та газу: деталі
Ілюстративне фото / ukrnafta.com

ПАТ "Укрнафта" збільшило запаси та ресурси на понад 3 млн тонн нафти та більше 600 млн кубометрів газу. Це відбулося завдяки черговому розширенню меж існуючих спецдозволів компанії на Заході України, повідомила пресслужба Укрнафти.

Читайте також:

"Причина розширення меж спецдозволів - приведення їх розмірів до контурів продуктивних покладів родовищ. Уже отримані відповідні накази Державної служби геології та надр України", - зазначив директор ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький.

Як розповіла пресслужба, площа першої ділянки після розширення меж складає 0,93 кв. км, що на 50% більше від раніше наданої в користування ділянки розміром 0,62 кв. км. Загальний обсяг запасів збільшився на 221 тисяч тон нафти та 19 млн кубометрів газу.

Читайте також:

Другий спецдозвіл збільшився на 32,62%, і тепер його площа складає 8,7 кв. км. Загальний обсяг запасів та ресурсів збільшився на 836 тисяч тон нафти та 402 млн кубометрів газу.

Третій спецдозвіл було збільшено на 36,14%, його площа зараз становить 7,12 кв. км. Загальний обсяг запасів за рахунок розширення меж спецдозволу становить понад 1,9 млн тонн нафти та 205 млн кубометрів газу, розчиненого у нафті.

Читайте також:

До 2023 року Укрнафта лише двічі розширювала межі спецдозволів. А вже в минулому році за рахунок збільшення меж двох родовищ компанія приростила 330 тисяч тон нафти та конденсату і 618 млн кубометрів газу загальних запасів.

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" почало бурити нову нафтову свердловину на родовищі, розташованому на Заході України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK