Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Луї відзначає шостий день народження: цікаві факти його життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Луї відзначає шостий день народження: цікаві факти його життя

Кейт та Вільям поділилися новим фото іменинника

23 квітня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 квітня 2024 року, свій шостий День народження відзначає Принц Луї Артур Чарльз – молодший син Принца та Принцеси Уельських, Вільяма та Кейт. "Коментарі" зібрали найяскравіші факти з життя юного члена королівської сім'ї, що стоїть на четвертому місці в черзі на британський трон.

Принц Луї відзначає шостий день народження: цікаві факти його життя

Кейт та Вільям поділилися новим фото іменинника

Принц Луї народився рано вранці 23 квітня 2018 року в крилі Ліндо лондонської лікарні Святої Марії. Вага новонародженого становила 3700 грам. Це місце має особливий символізм, оскільки саме тут на світ з'явилися його батько та брат. Традиційна виставка немовляти світу відбулася всього через сім годин після народження, коли щасливі батьки вийшли до журналістів і фотографів, що зібралися.

Важливою подією у житті Луї стало його хрещення, яке відбулося 9 липня 2023 року у Королівській капелі Сент-Джеймса. Церемонію провів Архієпископ Кентерберійський, Джастін Велбі. Серед хрещених, обраних для юного принца – близькі друзі його батьків, що підкреслює фортецю сімейних зв'язків та традиції.

Як і багато дітей його віку, Принц Луї захоплюється іграми на свіжому повітрі і любить спостерігати за роботою важкої техніки — екскаваторів та тракторів. Також не обходиться без спорту: крикет став його улюбленим заняттям, про що неодноразово згадував його батько. Кулінарні уподобання малюка теж незвичайні – його улюблений овоч – буряк, який вирощує сама Принцеса Кейт на сімейній ділянці.

Життя Принца Луї та його родини сповнене переміщень та подорожей. З 2022 року вони переїхали з Кенсінгтонського палацу до затишного котеджу Аделаїда у Віндзорі, а також насолоджуються часом у своєму заміському будинку Анмер-хол у Норфолку, подарованому їхньою бабусею, королевою Єлизаветою II.

На тлі цієї мальовничої картинки побуту британської монархії, Принц Луї продовжує залишатися в центрі уваги як один із наймиліших і найчарівніших членів королівської родини. У його житті поєднуються вікові традиції та сучасна повсякденність, що робить його образ особливо привабливим для публіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини