Засновник і креативний директор модного дому Jacquemus 34-річний Симон Порт Жакмюс і його обранець-бізнесмен Марко Маестрі стали батьками двійнят або близнюків. Вочевидь, подружжя скористалося послугами сурогатної матері.

Малюків назвали Мія та Сан. Фотографією з крихітними ручками новосепечені батьки поділилися в Instagram, де вона зібрала вже понад 20 тисяч лайків.

“Вітаємо, Мія та Сан. Тато Симон і тато Марко”, – написали батьки під фото.

Вони додали, що з народженням первістків здійснилася мрія закоханих. Вочевидь, до статусу батьків чоловіки йшли довго і підійшли відповідально.

Мія і Сан народилися 20 квітня, що можна побачити на їхніх браслетах. Проте обличчя малюків підписникам не показали. Стать також не розсекретили.

Як відомо, Симон Порт Жакмюс і Марко Маестрі одружилися ще 2022 року в Шарлевалі, на півдні Франції. Привітати пару тоді приїхали відомі друзі та найближчі рідні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цікаво, що про бажання стати батьками та скористатися послугами сурогатної матері подружжя не розповідало. Для багатьох ця новина стала неочікуваністю.

Популярне: