close-btn

Запаси нових біткоїн-китів випереджають резерви старих

Кі Янг Джу, засновник та генеральний директор CryptoQuant, зазначив, що початкові інвестиції нових китів майже вдвічі перевищують сукупні інвестиції старих китів

Запаси нових біткоїн-китів випереджають резерви старих

Фото згенеровано за допомогою chat.openai.com, pngwing.com

Дані показують, що короткострокові власники володіють біткоїнами на загальну суму $110,6 млрд, що вдвічі більше, ніж $67 млрд, якими володіють довгострокові власники. Для того, щоб кваліфікуватися як короткостроковий власник, середній вік монети повинен бути менше ніж 155 днів. CryptoQuant також не враховує адреси централізованих бірж і майнерів.

Прибутки

Минулого тижня CEO CryptoQuant також детально розглянув нереалізовані прибутки різних когорт в ланцюжку. На першому місці, звичайно ж, старі кити, прибуток яких сягає 223%. Однак нові кити, які прийшли з традиційних фінансів і придбали Біткоїн через ETF, мають дуже скромні нереалізовані прибутки лише 1,6%.

Прибутки малих майнерів перевищили 130%. Для порівняння, великим майнерам доводиться задовольнятися 81% нереалізованого прибутку. На думку CEO CryptoQuant, це говорить про те, що цих прибутків недостатньо. Отже, поточний цикл бичачого ринку навряд чи завершиться на цьому етапі.

На момент написання матеріалу ціна Біткоїна торгується біля $66 000, після того, як раніше досягла піка в $67 208. У понеділок біткоїн-ETF зафіксували притоки на загальну суму $62 млн. Лідирує біржовий фонд від Fidelity з майже $35 млн. На другому місці ARKB від Ark з $22,6 млн. BlackRock лише на третьому місці з $19,7 млн, але йому вдалося продовжити свою серію притоку.

Раніше ми писали про те, що біткоїн-кит скупив BTC на $16 млн після обвалу ринку.

Вам може бути це цікаво:

google news