У Дніпрі пройде другий фестиваль релокованих бізнесів

У Дніпрі вдруге пройде фестиваль для релокованих бізнесів, їхніх споживачів та містян. Програма “Check-in Dnipro” триватиме два дні.

Про це Відкритому розповіла співзасновниця Check-in Dnipro, очільниця бізнесклубу для власників релокованого бізнесу Олена Кучерук.

У Дніпрі пройде другий фестиваль релокованих бізнесів - рис. 1

Олена Кучерук

З початком повномасштабного вторгнення у Дніпро вимушені були релокуватись багато підприємців із зон бойових дій та з тимчасово окупованих територій. Так наразі у місті з’явились ВПО-бізнеси різних напрямків – виробничий, харчовий, торговельний, та інші.

“Вони сьогодні подають приклад Дніпру, Україні та світу. Нескорені релоковані, приїхали до нашого міста з тимчасово окупованих чи небезпечних територій. Хтось встиг вивезти бодай якусь техніку, а хтось лише ідеї та мрії, але на новому місті не гаяли часу і одразу взялися за справу. І вже за рік знайомили дніпровських підприємців зі своїми можливостями на першому фестивалі релокованого бізнесу, інтегрували його в українську економіку, міцно тримаючи цей фронт. Нині їм знову є про що розповісти, є чим похвалися і ще міцніше задружитися з дніпрянами. Суть такого фестивалю – показати надихаючі кейси підприємців із Маріуполя, Краматорська, Лисичанська, Донецька, які успішно зробили релокацію своєї справи до Дніпра”, – розповідає Олена Кучерук.

Фестиваль “Check-in Dnipro” триватиме протягом двох днів – 27 та 28 квітня. На учасників та гостей заходу чекає ярмарок товарів, музична програма, воркшопи для дорослих і дітей, та освітні події для підприємців і представників релокованих бізнесів. Вхід на всі події безплатний, за попередньою реєстрацією.

Більше дивіться у відео:

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , ,