close-btn

Експерти Finder прогнозують зростання Біткоїна до кінця 2024 року

Фінтех-компанія Finder, відома своїми масштабними дослідженнями, випустила нову аналітику, що стосується вартості Біткоїна. Скільки коштуватиме провідна монета у 2024 та як змінюватиметься вартість до 2030 року, а також які альткоїни можуть злетіти в ціні, розглянемо далі

Експерти Finder прогнозують зростання Біткоїна до кінця 2024 року

Експерти Finder прогнозують зростання Біткоїна до кінця 2024 року Фото: pexels.com

Прогноз ціни Біткоїна (BTC)

За результатами опитування, проведеного компанією Finder у квітні 2024 року, в якому взяли участь 31 фахівець криптоіндустрії, Bitcoin коштуватиме $109 141 до кінця цього року. Потім вартість зросте до $150 996 до 2025 року і до $567 489 до 2030 року.

Найоптимістичніший прогноз на 2024 рік — $268 тис., песимістично ж налаштовані експерти прогнозують ціну BTC в межах $20 тис.

Один із найвідоміших учасників дискусії, Педро Фебреро, віце-президент Web3 в RealFevr, вважає, що ціна BTC досягне $200 тис. до кінця 2024 року, зазначивши наступне:

«Нещодавній рух цін на Біткоїн демонструє вплив нещодавно запущених біржових фондів (ETF). Тепер, коли досягнуто нового ATH, я підозрюю, що більше покупців заполонять ринок і підштовхнуть монету ще вище».

Трохи менш оптимістичною точкою зору поділився Джош Фрейзер, співзасновник Origin Protocol. Він прогнозує, що BTC досягне свого піку в $150 тис. у 2024 році.

«Біткоїн-ETF продовжать приносити мільярди доларів нових інвестицій в BTC у 2024 році. Халвінг ще більше обмежить [кількість] монет на ринку, діючи як основний каталізатор цін. У довгостроковій перспективі Біткоїн витіснить золото як більш доступний, подільний і передаваний актив, що призведе до мого прогнозу ціни BTC на рівні $1,1 млн до 2030 року».

Однак не всі криптоаналітики поділяють настільки оптимістичні прогнози. Наприклад, Кадан Стадельманн, технічний директор Komodo Platform, вважає, що на BTC чекає неспокійний рік — найнижча ціна прогнозується на рівні $39 450, а максимальна — $133 000.

Цікаве по темі: Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

30% експертів зазначають, що Bitcoin досягне свого піку десь у другій половині 2024 року, а трохи більше чверті (27%) стверджують, що це відбудеться у другій половині 2025 року.

Прогноз ціни на Біткоїн до 2030 року

Прогноз ціни на Біткоїн до 2030 року Фото: Finder

Чи варто купувати Біткоїн?

До халвінгу більшість учасників дискусії (61,3%), яку організувала Finder, зазначали, що був гарний час для купівлі BTC. Утримувати актив рекомендують 32,3% аналітиків. Лише 6,5% вважають, що зараз час продавати.

Після халвінгу рекомендують купувати провідну монету 43% експертів. Найбільша частина респондентів вважає, що варто притримати свої монети (47%), а 10% вважають, що варто продати.

Близько половини (47%) учасників вважають, що Біткоїн зараз продається зі знижкою. 40% вважають, що його ціна сьогодні справедлива, а 13% кажуть, що вона завищена.

Близько третини (30%) експертів бачать, що Біткоїн досягне свого піку вдвічі після квітня, десь у другій половині 2024 року, а трохи більше чверті (27%) стверджують, що це відбудеться у другій половині 2025 року.

Який основний фактор може призвести до того, що BTC досягне $100 тис.? Як довго триватимуть бичачі настрої?

Значна частина експертів (42%) вважає, що це станеться лише тоді, коли більше капіталу буде вкладено в спотові біткоїн-ETF. Зростання інституційного прийняття (35%) також є основним фактором, який, на думку аналітиків, допоможе BTC успішно подолати позначку в $100 тис.

Близько 57% експертів вважають, що бичачі настрої триватимуть до 2025 року, а зростання триватиме і надалі.

Читайте популярне: Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні

Які альткоїни також можуть злетіти?

Провідна монета впливає на весь крипторинок. Підсумовуючи прогнози аналітиків можна припускати, що альткоїни також продовжуватимуть своє зростання і бичачі настрої на ринку не згаснуть найближчим часом.

Багато аналітиків озвучують оптимістичні прогнози щодо мем-монет та різних молодих криптопроєктів. Один із найперспективніших токенів, що готуються до лістингу, 99Bitcoins. Що це за монета та чому заслуговує на увагу?

99Bitcoins

Фото: 99Bitcoins

99Bitcoins

Ця назва вже давно відома криптоспільноті. Це один із найпопулярніших вебсайтів і блогів про Біткоїн. Його мета — зменшити розрив між технологічним аспектом BTC та новачками. Детальніше про компанію читайте у нашому матеріалі.

Сьогодні 99Bitcoins та створений ним токен активно обговорюється криптоспільнотою. Це не новий проєкт — медіа існує з 2013 року та має постійний потік читачів і шанувальників, яких сьогодні налічується понад 700 тис. Тому фактор ризикованості через відсутність аудиторії — відсутній. За останні 10 років навколо платформи сформувалося велике ком’юніті, тому токен має високі шанси стати затребуваним.

99Bitcoins першим запропонував користувачам систему винагород за отримані знання — Learn-to-Earn (навчайся — заробляй). Це унікальне поєднання освітніх ресурсів і стимулюючого навчання, як для початківців, так і для ветеранів криптовалют. Програми курсів включають матеріали від базових понять до технологій створення блокчейн-продуктів.

На користувачів чекають інтерактивні навчальні модулі, вікторини та сучасні підручники. У ході навчання вони зможуть підвищувати свій рейтинг 99Bitcoins і в процесі цього отримати винагороду в токенах $99BTC.

Читайте також: Гонконг схвалив біткоїн-ETF: як це вплине на BTC та крипторинок

99Bitcoins проводить попередній продаж власного корисного токена $99BTC. Лістинг заплановано на найближчий час. Проєкт у рамках пресейлу вже зібрав $719 тис. Очікується, що його вартість поступово зростатиме, особливо підкріплюючись позитивними настроями щодо Біткоїна.

Маючи токени $99BTC, користувачі отримають доступ до винагород за стейкінг, додаткових навчальних курсів, ексклюзивних торгових вебінарів, торгових сигналів і стратегій, а також доступ до груп VIP-спільноти.

Загалом 99Bitcoins виділив для винагороди учасників програми навчання токени $99BTC на загальну суму $99 999 99. При цьому загальна пропозиція — 99 млрд одиниць.

$99BTC

$99BTC Фото: 99Bitcoins

Робота над платформою триватиме до 4 кварталу 2024 року. Починаючи роботу з сервісом варто врахувати, що як для новачків, так і експертів, інтенсивне навчання може стати непростою задачею, до якої варто морально підготуватися.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Мемкоїни на Solana перевершили темпи зростання SOL — огляд Slothana

Які сектора криптовалют приносять інвесторам найбільший прибуток

Аналітики ринку оцінили ключові індикатори Біткоїна: якою буде подальша траєкторія активу

google news