Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти завдали ударів по залізничних хабах. До чого готуються
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти завдали ударів по залізничних хабах. До чого готуються

Окупанти завдали низку ракетних ударів по вузлах залізниці в районі Синельникового та Павлограду, які є великими залізничними хабами, відзначив в ефірі Radio NV військовий експерт Владислав Селезньов. Він прогнозує, що таких ударів буде більше

23 квітня 2024, 18:00 comments2262
Поділіться публікацією:

Окупанти готуються до того, що уже незабаром Сили оборони отримають військову допомогу від Сполучних Штатів, тому активізувалися на фронті, відзначив колишній речник Генштабу Збройних сил України, військовий експерт Владислав Селезньов.

Окупанти завдали ударів по залізничних хабах. До чого готуються

Удар по залізниці

Зокрема, за його інформацією, окупанти завдали низку ракетних ударів по залізничних вузлах, в тому числі у районі Павлограду та Синельникового. Він підкреслив, що саме там розташовані великі залізничні хаби, які використовують Сили оборони.

При цьому він додав, що ця інформація є відкритою, тому російські загарбники знають її.

Проте, як підкреслив Селезньов, в Україні залізнична мережа є розвиненою, тому обов’язково будуть знайдені шляхи, яким чином доставити все необхідне на фронт.

Окрім того, військовий експерт прогнозує, що ворог і далі не оминатиме увагою саме залізничну інфраструктуру. Щоб уразити її противник використовуватиме як ракети, так і дрони, вважає Селезньов.

Також, на його думку, під ворожими ракетними атаками можуть опинитися також і електростанції, адже вони забезпечують тяговою електрикою відповідні мережі українського залізничного сполучення. Також військовий експерт прогнозує, що в зоні ураження можуть знаходитись мости через Дніпро, а також через інші великі річки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив про те, що РФ готується до того, що Сполучені Штати почнуть доставляти Україні зброю. Саме тому, за його словами, окупанти будуть завдавати ударів по логістичним вузлам та військовим хабам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

БАНДЕРІВЕЦЬ

23 квітня 2024, 17:21

Якось дуже дивно, а чому наші не використовують ракети і дрони, щоб нищити каzапську залізницю по якій вони тягають техніку і боєприпаси??? Що знову "...а тоді путін нападе"???


Новини