Мешканців Харківщини запрошують отримати гуманітарну допомогу

Де на Харківщині завтра видаватимуть гуманітарну допомогу

У деяких громадах Харківської області анонсували видачу гуманітарної допомоги, повідомляє портал “Коментарі”. 

У Богодухівській міській раді зазначили, що з 23 по 26 квітня з 08:00 до 12:00 у Богодухівському ліцеї №3 видаватиметься гуманітарна допомога. Отримати допомогу можуть мешканці та ВПО Богодухівської громади, а саме: 

  • родини мобілізованих мешканців громади (кожному члену родини – батько, мати, чоловік, дружина, діти до 18 років). Для отримання допомоги потрібно мати оригінали паспорта, документу, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб чи свідоцтво про народження), довідки ВПО, довідки, що підтверджує факт мобілізації; 

  • родини військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти (кожному члену родини – батько, мати, чоловік, дружина, діти до 18 років). Для отримання допомоги потрібно мати оригінали паспорта, документу, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб чи свідоцтво про народження), довідки ВПО, документів (сповіщення, посвідчення члена родини загиблого), які підтверджують факт загибелі або зникнення безвісти під час ведення бойових дій; 

  • діти, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, сім’ях патронатних вихователів. Для отримання допомоги потрібно мати оригінали свідоцтва про народження чи паспорта, довідку ВПО, документу про надання статусу дитині, документу про створення сімейної форми виховання чи патронату.

У Борівській селищній раді анонсували видачу гуманітарної допомоги 24 квітня 2024 року біля ФОКу. Допомогу видаватимуть за наступним графіком:

  • 09:00 - вул. Польова; вул. Гагаріна.

  • 10:00 - вул. Слобідська; вул. Колесніка.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів (паспорт + ідентифікаційний код) кожного з них”, - уточнили у селищній раді.

Також звернулися до отримувачів допомоги з проханням приходити за гуманітарною допомогою саме у визначений день і час.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, кому на Харківщині виплачують грошову допомогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться