Електроживлення

Mophie запускає лінійку акумуляторів Juice Pack для iPhone 15

0

Mophie сьогодні оголосила про запуск акумуляторних чохлів Juice Pack, призначених для роботи з лінійкою iPhone 15. Подібно до попередніх чохлів Mophie Juice Pack, остання версія приєднується до iPhone, щоб забезпечити трохи додатковий час роботи акумулятора під час щоденного використання.

Чохол розбирається на дві частини, щоб ‌iPhone‌ міг поміститися всередину, а оскільки моделі ‌iPhone 15‌ мають порти USB-C, усередині є зарядний пристрій USB-C, який підходить прямо до порту. Чохол також має порт USB-C, який можна використовувати для заряджання футляра та ‌iPhone‌ всередині.

Пріоритет має ‌iPhone‌ під час заряджання, тому, якщо його підключено до мережі, він спочатку зарядиться, а потім сам чохол також зарядиться. Це надзвичайно просте рішення, яке допоможе збільшити час роботи батареї телефону під час довгого дня.

Juice Pack для iPhone 15 Pro Max, який ми протестували перед випуском, має акумулятор ємністю 3000 мАг, тому він не здатний повністю зарядити ‌iPhone‌, але це приблизно додаткова половина заряду. Моделі 15 і 15 Pro Juice Pack мають акумулятор ємністю 2400 мАг, оскільки вони менші, але це також забезпечує приблизно той самий 50-відсотковий заряд акумулятора. У моєму тестуванні я зміг отримати приблизно 45 відсотків заряду акумулятора з футляра, коли я розрядив батарею ‌iPhone‌, тому оцінка Мофі здається приблизно правильною.

Футляр Mophie’s Juice Pack виготовлений із приємного на дотик матеріалу, який приємно лежить у руці, і поставляється лише в чорному кольорі. Він пропонує захисну губку навколо дисплея та камери iPhone, а також закриває всі кнопки та порти для додаткового захисту. Ззаду є виступ для батареї, і, хоча корпус залишається тоншим, не надто громіздким, він додає додаткової ваги.

Чохол призначений для захисту від падіння з висоти до шести футів, і він досить міцний, щоб витримати такий удар без пошкодження ‌iPhone‌. Mophie каже, що додатковий час автономної роботи забезпечує до 44 годин у режимі розмови та відтворення музики або до 11 годин відтворення відео.

На задній панелі є кнопка для ввімкнення та вимкнення Juice Pack і перевірки рівня заряду за допомогою чотирьох світлодіодів. Зручно мати можливість вимкнути його, щоб контролювати, коли ви хочете використати додатковий час роботи акумулятора, а не заряджати його автоматично, але зауважте, що вам потрібно утримувати його протягом кількох секунд, щоб розпочати заряджання. У Mophie є чохли Juice Pack для iPhone 15, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, але немає моделі для iPhone 15 Plus.

Comments

Comments are closed.