У Києві чоловік погрожував вбити сусіда через паркомісце біля будинку

Чоловік дістав пістолет

У Голосіївському районі столиці поліцейські затримали порушника, який погрожував вбивством сусіду. Двоє водіїв не могли поділити паркомісця біля багатоповерхівки. 

Про це повідомляє столична поліція. 

У результаті сварки, один з них дістав пістолет та погрожував його застосувати. Конфлікт стався на одній з вулиць Голосіївського району. До поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що під час паркування свого автомобіля поблизу місця проживання у нього виник конфлікт з чоловіком, який почав погрожував йому пістолетом. 

Правоохоронці з’ясували, що  зловмисник поїхав з місця події на автомобілі Шкода, сірого кольору. На його пошуки було орієнтовано наряди поліції й протягом пів години порушника було затримано у Дарницькому районі столиці. Ним виявився 43-річний уродженець Херсонщини. У чоловіка поліцейські виявили пристрій для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями, який вилучено та направлено на експертизу.  Максимальне покарання згідно чинного законодавства передбачає обмеження волі до двох років. 

Нагадаємо, у зв'язку з нападом на 13-річного школяра в Дніпровському районі Києва, правоохоронні органи розпочали кримінальне розслідування.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися