У Дніпрі працює котячий готель: як в ньому живуть чотирилапі 

У Дніпрі подружжя відкрило готель для котів. У тутешніх пухнастиків є власні лежанки, тераса та іграшки. А ще 3-разове харчування та максимум уваги.

Таміла та Володимир — подружжя та власники готелю для тварин. Про власну справу мріяли майже 15 років. І відкрили її за кілька місяців до початку повномасштабного вторгнення. Кажуть, тоді й думки не було виїжджати. Весь час були у Дніпрі. Допомагали, чим могли й давали прихисток для тваринок переселенців.

Володимир — ветеринар, його професія допомагає у догляді за тваринами.

«Як я називаю – це моя пенсійна реформа. Коли мені вже набридне займатися практикою власною, житиму тут недалеко і займатимуся лише цим», – каже власник готелю для тварин.

Для господарів ця справа не тільки робота, а й хобі. Адже поряд з тваринами вони відпочивають душею. Та попри війну в країні на цьому подружжя зупинятися не збирається.

«Ще є деякі плани стосовно номерів, ми хочемо трошки більше, можливо для собак придумати. Там інша повинна бути система, але, чесно кажучи, в нинішніх умовах наскільки це буде в нас реалізовано, важко сказати», – розповідає власниця готелю для тварин.

Як мешканці готелю зустріли знімальну групу Відкритого, дивіться у сюжеті.

Журналістка: Каріна Зейналова

Оператор: Юрій Смірнов

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: ,