Мобільна техніка

Xiaomi 15 може стати першим, хто запропонує наступний процесор Snapdragon 8 Gen 

0

Snapdragon 8 Gen 3 було анонсовано на саміті Snapdragon 25 жовтня 2023 року. Наступного дня Xiaomi анонсувала свою флагманську серію Xiaomi 14 у своїй країні, і вона була доступна за кілька днів. Останні новини від порадника Йогеша Брара стверджують, що Xiaomi знову запропонує флагманський чіп наступного покоління від Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4, перш ніж будь-хто інший.

Довідник зазначає, що Xiaomi все ще має ексклюзивні права на перший запуск флагманського чіпа Snapdragon. За ним йдуть OnePlus і iQOO. Це означає, що серія Xiaomi 15 може стати першою, яка запропонує чіп Snapdragon 8 Gen 4. Наступними двома телефонами, згідно з інформацією, повинні стати OnePlus 13 і iQOO 13 відповідно.

Snapdragon 8 Gen 4 може бути дещо іншим

Однак, якщо ви живете в США, вам все одно доведеться чекати до січня або лютого, щоб наступний флагман Galaxy відчув наступний флагман Snapdragon на процесорі Oryon. Вони також можуть продовжувати додавати певні зміни в тактовій частоті та бренді «для Galaxy», як і в останні два роки.

Говорячи про Snapdragon 8 Gen 4, директор з маркетингу Qualcomm Дон МакГуайр підтвердив, що чіпсет також буде представлено в жовтні на саміті Snapdragon 2024. Іншою важливою інформацією, яку він поділився про Snapdragon 8 Gen 4, є використання спеціально розроблених Qualcomm Ядро процесора Oryon.

У той час як Snapdragon 8 Gen 3 вже достатньо потужний, щоб впоратися майже з усіма вашими завданнями, 8 Gen 4 буде першим, хто може похвалитися новим спеціальним ядром від Qualcomm. Повідомляється, що процесорні ядра Oryon у процесорі Snapdragon X Elite перевершують більшість процесорів для настільних комп’ютерів як за обчислювальною потужністю, так і за енергоефективністю. З усім тим, це Windows-on-Arm, зовсім інша платформа, і порівняння також з настільними процесорами. Нам потрібно буде подивитися, як він працює на флагманах Android наступного покоління.

Comments

Comments are closed.