До Нікополя приїхали стендап-коміки, аби підтримати жителів та ЗСУ

Гумористи завітали до Нікополя зі стендапом.

До прифронтового Нікополя приїхали коміки зі Львова, Білої Церкви, Трускавця та Хмельницького. Виступ стендаперів проходив в укритті. Жартували про буденність. Теми, які найбільш наближені до життя українців. З нецензурною лексикою, але ж, як кажуть коміки, без неї ніяк.

Актор з Хмельницького Віктор Перунський зрозумів, що нести гумор в маси, його покликання ще зі школи. Впевнений – саме завдяки жартам можна відпочити. А ще підтримати жителів прифронтових територій. 

«Гумор пишеться з того, що тебе оточує. Якщо хтось з коміків живе з дівчиною, то в них є побутові ситуації, якщо, наприклад у мене дуже кумедна сім’я, то я мушу про то розповідати. Хай мама вибачає, хай мама соромиться, але я мушу то розповідати… Всі хочуть трошки якоїсь комедії, розрядитися…», – каже він. 

Відпочив і зарядився позитивними емоціями Євген. Нікополець каже, нині через постійний терор у місті нема де розважитись. 

«Дуже класно, емоції просто супер, дуже вдячний хлопцям, що вони приїхали в таке місце. Ніхто не хоче їхати, навіть везти якусь воду, а вони просто приїхали за 1000 км виступити годину, це дуже круто», – поділився містянин.

Окрім підтримки нікопольців, на стендапі донатили на потреби ЗСУ, кажуть організатори. Зібрали майже 100 тисяч гривень.

«Два в одному: розважили, зібрали військовим на деякі приладдя та і просто сам трошки відпочили», – каже організатор Ілля Федотов.

Як пройшов виступ — у сюжеті Відкритого.

Журналістка: Альбіна Гриненко

Оператор: Юрій Смірнов

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: , , ,