Головна Новини Суспільство події Зіпсує погоду по всій країні: в Україну йде новий "нелітній" циклон
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіпсує погоду по всій країні: в Україну йде новий "нелітній" циклон

Погіршення погоди очікується вже завтра, 24 квітня

23 квітня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

 Завтра, 24 квітня, в Україні знову розпочнуться опади та  прогнозується сильний вітер. Про це  повідомляє  синоптик Наталка Діденко.

Зіпсує погоду по всій країні: в Україну йде новий "нелітній" циклон

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Завтра до нас знову застрибує активний циклон із півдня, який принесе дощі та сильний вітер!" — написала вона.

Як вона стверджує, в Україні 24-го квітня дощі будуть  йти  скрізь.  Вони будуть помірні та часом навіть значні. В  денні години в південних  та східних регіонах — без істотних опадів.

"Вітер переважно південно-східний, 5-12 метрів за секунду, місцями штормові пориви до 15-20 метрів за секунду", — зазначає  Діденко.

Температура повітря в північних та західних областях  становитиме +11...+16 градусів, на інших територіях буде тепліше, +17...+24 градуси, а на півдні місцями  плюсуватиме  до +25...+28 градусів.

"Кияни! Завтра — знову парасолі, калюжі та міцніше взуття. У столиці у середу очікується дощ та сильний вітер!" — завчасу попереджує  прогнозистка.

Температура повітря  в Києві, як прогнозує  Наталка  Діденко, буде не надто низька, вдень передбачається +10...+12 градусів. "Але ж ви пам'ятаєте, що посилення вітру провокує відчуття холоду і емоційно знижує температуру повітря на кілька градусів", — завершила  синоптик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що метеоролог розповіла, якою буде погода у травні в Україні.Ситуація з погодою протягом цьогорічного травня  передбачається теплішою, ніж звичайно, в низці  регіонів. На переважній  більшості ж територій, температура  прогнозується  в  межах кліматичної норми. Про це, відповідаючи на запитання  24 каналу, розповіла  завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини