Головна Новини Світ Росія Болісна летальна хвороба Кадирова: росЗМІ з'ясували страшний діагноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Болісна летальна хвороба Кадирова: росЗМІ з'ясували страшний діагноз

Всі помітили як унаслідок хвороби Рамзан Кадиров буквально збільшився в розмірах у півтора раза

23 квітня 2024, 22:55 comments1904
Поділіться публікацією:

Призначений кремлівським режимом  очільник  Чечні Рамзан Кадиров  серйозно хворий — в нього некроз підшлункової, що не лишає надій на його одужання.

Болісна летальна хвороба Кадирова: росЗМІ з'ясували страшний діагноз

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє російське видання "Новая газета. Європа", "перед Кремлем стоїть серйозна проблема — як найбезболісніше підготуватися в найскладнішому регіоні Росії до зміни влади, яка може відбутися вже найближчим часом".

Уточнюють, що діагноз "некроз підшлункової залози" Кадирову вперше діагностували в січні 2019 року. В той час очільник Чечні не  приховував, що мусить піти у відпустку в зв'язку з "тимчасовою непрацездатністю". Він  повідомив про несерйозне нездужання, температуру і грип, за яких йому чомусь "крапельниці ставили всього два дні".

Далі, в жовтні, Кадиров пропав  з публічного поля,  в анонімних Telegram-каналах з'явились повідомлення про важкий стан здоров'я  очільника Чечні, що було пов'язано  ніби  з його отруєнням.

Пізніше, в січні 2020 року Кадиров знову  оформив  відпустку у зв'язку з "тимчасовою непрацездатністю". Так само,  як стверджує офіційна версія, в Кадирова  наявні "дрібні проблеми зі здоров'ям", які, знов лікували "курсом крапельниць" у Москві.

Медіа зазначає, що  в 2019 році  Кадиров помітно втратив вагу, саме відчутна втрата  ваги є першим симптомом панкреонекрозу, що активно прогресує. Ця  хвороба вкрай серйозна: вона протікає болісно, погано піддається лікуванню і  характеризується  високим  ступенем летальності.

Інформують, що  з 2019 року, двічі на рік  глава Чечні  почав проходити регулярні, зокрема й хірургічні, процедури в ЦКЛ Управління справами президента РФ.

При цьому, навесні 2022 року стан здоров'я Кадирова  стрімко погіршивсь.

"Навіть самий неуважний спостерігач не міг не помітити, як внаслідок відмови нирок і застою рідини в легенях (наслідки основного захворювання) Кадиров збільшився в розмірах у півтора раза. Форма його живота набула всіх ознак панк-реатогенного асциту, у нього з'явилася моторошна задишка, він став насилу говорити, повільно ходити, занадто тепло для чеченського клімату одягатися", — пишуть журналісти  видання.

Саме тоді Кадиров  почав пропадати з публічного простору. У вересні, за інформацією видання, він потрапив до реанімації. Журналісти  стверджують, що він попав до лікарні з гострою легеневою недостатністю, що розвинулась у хворого, як результат  передозування транквілізатором "Дормікум". Кадиров приймав препарат, бо страждав від сильних болів, безсоння і підвищеної тривожності.

 Після  публікацій про важку хворобу  очільника Чечні в соціальних мережах з'явивсь відеоролик, де  Рамзан Кадиров знятий під час спортивного тренування.

На відео, яке оприлюднило  "Gulagu.net", очільник  Чечні віджимає гантелі, штангу, демонтує навички рукопашного бою. При цьому, "укладає на лопатки" чоловіка, з яким був у спарингу. Під час вправ його обличчя  спотворене  ніби від великого навантаження,  так само реагують на власні вправи інші учасники тренувань. Але, люди, які займаються  подібними  тренуваннями, кажуть, що цей  відеоролик — звичайна "показуха".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що Кадиров придумав застосування для "вагнерівців"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини