Трамп прокоментував дії Джонсона по допомозі України

Колишній американський президент вважає, що спікер Конгресу "дуже хороша людина", бо підтримав його у низці питань.
Трамп прокоментував дії Джонсона по допомозі України

Експрезидент США Дональд Трамп виступив із публічною підтримкою спікера Палати представників Конгресу Майкла Джонсона після голосування за пакет допомоги Україні. Про це він сказав у програмі John Fredericks Radio, передає видання The Guardian.

У публікації йдеться, що Трамп похвалив спікера Джонсона, який виніс на голосування Палати представників законопроєкт про надання Україні допомоги на $61 млрд, всупереч опозиції зі сторони деяких законодавців.

За словами Трампа, наразі республіканці мають перевагу тільки в один голос у Палаті представників, тому це не значить, що Джонсон може "піти та робити все, що захоче".

"Я думаю, що він дуже хороша людина. Ви знаєте, він дуже рішуче підтримував мене щодо НАТО, коли я сказав, що НАТО має заплатити… Я думаю, що він дуже хороша людина. Я думаю, що він дуже старається. І знову ж таки, ми повинні провести великі вибори", – сказав Трамп.

Він також похвалив Джонсона за перетворення допомоги Україні в розмірі $9 млрд на "прощену позику".

Нагадаємо, спікер Джонсон після багатьох місяців вагань виніс на розгляд Конгресу законопроєкт про допомогу союзників, серед яких - Україна, і 20 квітня він був ухвалений.

 


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK