Носимі пристрої

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition представлений у Європі

0

На MWC 2024 компанія OnePlus представила довгоочікуваний годинник OnePlus Watch 2. Спочатку запущена в Індії, минулого місяця модель стала доступною в інших регіонах, таких як США, Канада, Великобританія та Європа. Тепер бренд випустив спеціальне Nordic Blue Edition OnePlus Watch 2 у Великобританії та ЄС.

Ця версія має скандинавський дизайн зі світлішим сірим корпусом і синім шкіряним ремінцем із білою строчкою. Це єдина модель із синім безелем хронографа. За технічними характеристиками він схожий на звичайну модель.

Ціни OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition:

За ціною 349 євро/299 фунтів стерлінгів Nordic Blue Edition дорожчий за стандартні версії, які доступні за 299 євро/269 фунтів стерлінгів. Вища ціна пояснюється його унікальним дизайном і обмеженою доступністю.

Характеристики OnePlus Watch 2:

OnePlus Watch 2 має 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей, захищений сапфіровим склом. Він має пікову яскравість 600 ніт. Годинник оснащений процесором Qualcomm Snapdragon W5 SoC і мікросхемами BES 2700 MCU, а також акумулятором ємністю 500 мАг, який забезпечує його живлення протягом 48 годин інтенсивного використання. Він також здатний працювати близько 100 годин у розумному режимі та займає 60 хвилин для повної зарядки завдяки зарядці VOOC 7,5 Вт.

Головною привабливістю смарт-годинника є його операційна система Google Wear OS 4 у поєднанні з 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті для забезпечення безперебійної роботи.

Comments

Comments are closed.