Головна Новини Світ Росія Знову привіт Кремлю: у РФ після атаки БПЛА у вогні нафтобаза і не тільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову привіт Кремлю: у РФ після атаки БПЛА у вогні нафтобаза і не тільки

У Смоленській області РФ через атаку безпілотників горять два "паливно-енергетичні об'єкти"

24 квітня 2024, 07:58 comments5838
Поділіться публікацією:

У ніч проти середи в Смоленській області після атаки БПЛА виникли пожежі на "паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського району" Смоленської області. Як повідомляє портал "Коментарі", цю інформацію в соцмережі підтвердив губернатор Смоленської області Василь Анохін, а також російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Знову привіт Кремлю: у РФ після атаки БПЛА у вогні нафтобаза і не тільки

Удар по НПЗ. Фото: з відкритих джерел

"Цілком ймовірно, що в результаті атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідують наслідки. Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці", – зазначив Василь Анохін.

Місцеві жителі у пабликах повідомляють, що горить нафтопереробний завод у районі сіл Роздорово та Пригірське та публікують відео. За їхніми словами, було чути щонайменше 4-5 вибухів.

Також з'явилася інформація, що під час атаки сталося падіння БПЛА у промисловій зоні міста Липецька.

Повідомляється, що жертв немає. На місці події працюють правоохоронці.                                                                             

Варто зазначити, що у березні Україна провела потужні атаки на російські нафтопереробні заводи (НПЗ). Настільки активно, що американці нібито закликали припинити це, оскільки такі удари можуть призвести до зростання світових цін на нафту і нібито сприяють ескалації. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для порталу "Коментарі".

Читайте на порталі "Коментарі" — Росія не вірить, що США переконали Україну не бити по НПЗ: як готуються до нових ударів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

24 квітня 2024, 07:08

Меня поражает ваше тупое хвастовство-укропитеки.После того как меня послушает пукин и погасит ваши повышающие подстанции возле атомных станций вы вернетесь а каменный век,к своим одноплеменникам укропиткам.Так что не злите больших дядь,детишки.


Новини