У Дніпрі транспорт курсуватиме зі змінами: як спланувати маршрут

Зміни пов’язані із дорожніми роботами в місті

24 квітня 2024 року буде перекрито рух через залізничний переїзд 178 км по вул. Мукачівській для виконання ремонту. На час перекриття автобус № 92 курсує за скороченим маршрутом. Кінцева зупинка - біля залізничного переїзду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

Також продовжують діяти зміни:

- тролейбуси № 21 тимчасово припинили рух;

- тролейбусний маршрут № 16 посилено.

Це пов'язано з ремонтом дорожнього покриття по бульв. Слави.

Усі інші маршрути громадського транспорту працюватимуть у штатному режимі за розкладом робочого дня. Загалом на маршрути електротранспорту вийде 218 одиниць рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП "Дніпровський електротранспорт".

Або у Telegram-боті.

Також по місту працюватиме 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 674 автобуси (з них 106 - великої місткості).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися