Головна Новини Світ США У Байдена розповіли, коли РФ на фронті відчує, що США знову разом із Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, коли РФ на фронті відчує, що США знову разом із Україною

Джон Кірбі заявив, що пріоритет – закрити нагальні потреби української армії

24 квітня 2024, 09:05 comments1039
Поділіться публікацією:

США виділять одразу пакети для задоволення негайних оборонних потреб української армії, а потім зосередяться на забезпеченні довгострокової стратегії України щодо відображення російської агресії. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Білого дому Джон Кірбі.

У Байдена розповіли, коли РФ на фронті відчує, що США знову разом із Україною

Джон Болтон. Фото: із відкритих джерел

"Щойно президент [Джо Байден] отримає законопроект на свій стіл і підпише його, ви побачите, що ми надамо ті можливості, які українцям найбільш потрібні зараз", — сказав він.

Потім, за словами Джона Кірбі, протягом літа та осені США продовжуватимуть діалог з Україною щодо довгострокової підтримки.            

На основі взаємодії буде адаптовано наступні пакети підтримки України "з метою задоволення цих потреб", уточнив представник Білого дому.

Читайте на порталі "Коментарі" — Сенат США схвалив законопроект про надання допомоги Україні. У ході голосування за законопроект, який передбачає надання Україні допомоги на 61 млрд доларів, у фіналі 79 сенаторів віддали свої голоси "за". Проти висловилися 18 сенаторів.           

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден обіцяє підписати схвалений Сенатом законопроект про надання допомоги Україні одразу після того, як документ "надійде на його стіл завтра" (за місцевим часом Вашингтону, тобто сьогодні – за київським часом)

"Я підпишу цей законопроект і звернуся до американського народу, як тільки він надійде на мій стіл завтра, щоб ми могли розпочати відправку зброї та обладнання в Україну цього тижня", — зазначив президент США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини