Мешканці Дніпра сьогодні будуть без світла: адреси

Планові роботи на електромережах стали причиною відключення світла за деякими адресами у Дніпрі

Станом на 6:00 у зв’язку з протіканням водопроводу в підвалі будинку по просп. Богдана Хмельницького, 22-А, на прохання голови ОСББ припинено водопостачання цього будинку.

Водопостачання відновлять одразу після завершення робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

За минулу добу, 23 квітня, завдяки роботі комунальних служб було усунуто 23 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 15 пошкоджень на мережах водопостачання.

Бригади КП "Дніпроводоканал" та інших комунальних підприємств міста в разі потреби готові оперативно приступити до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також ліквідації пошкоджень на мережах водопостачання.

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, 24 квітня, з 8:00 до 17:00 у Дніпрі припинено подачу електроенергії на вул. Квартальна, 47.

А з 8:00 до 20:00 буде припинено подачу електроенергії за адресами:

- вул. Бориса Кротова: 1-Б;

- вул. Краснопільська: 1, 3-А, 5, 7;

- просп. Богдана Хмельницького: 116.

У разі виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на постійному контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми у комунальній сфері, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12,

(095) 732-12-12,

(096) 732-12-12,

(073) 732-12-12.

Також заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися