Головна Новини Політика України 2024 У Зеленського розповіли про нову роботу Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про нову роботу Залужного

Михайло Подоляк розповів, коли Валерій Залужний почне працювати послом України у Великій Британії

24 квітня 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український генерал та головнокомандувач ЗСУ 2021-2024 років Валерій Залужний найближчими тижнями почне виконувати обов'язки посла України у Великій Британії. Про це повідомив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли про нову роботу Залужного

Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "КИЇВ24" Михайло Подоляк розповів про нову роботу Валерія Залужного.

"Наскільки я розумію, офіційно вже там все уточнено. Він буде офіційно послом, мається на увазі щодо агремана та щодо протокольних процедур через Міністерство закордонних справ. Я думаю, що це питання тижнів, відповідно ще деякі логістичні складові треба довирішити" — повідомив Подоляк.

Михайло Подоляк вказав, що потрібно "спокійно відноситись до будь-яких ротацій управлінських кадрів". За його словами, війна це "кризове явище", тому не всі витримують навантаження. Крім того, Подоляк наголосив на необхідності посилювати ті, чи інші управлінські складові новими людьми.

Нагадаємо, що 7 березня Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного, який до цього був головнокомандувачем Збройних сил, на посаду посла України у Великій Британії. Очільник МЗС України Дмитро Кулеба зазначив, що основною перевагою Валерія Залужного на посаді посла у Великій Британії стане його військовий досвід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соціологи розповіли, як звільнення Залужного вплинуло на рейтинги президента України Володимира Зеленського.

Також "Коментарі" писали, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський прокоментував звільнення свого попередника генерала Валерія Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/63399
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

24 квітня 2024, 16:05

Извините, но Залужный, при всем к нему уважении - это профессиональный военный, но никак не профессиональный дипломат. Если у него получится быть хорошим послом, я буду только рад, конечно. Но у нас опять какая-то страна дураков выходит. Посудите сами : все занимаются не своим делом. Генерала в военное время(!) отправили послом, в президентах клоун, в парламенте сидит вообще хрен пойми какой сброд. Строители , инженеры и юристы воюют. Военные вооруженные до зубов почему-то ловят и бьют гражданских, хотя это прямо запрещено конституцией. Саму страну превратили в концлагерь и называют это демократией. Ну как еще это все назвать, если не страной дураков?


Новини