В Одесі затримуються поїзди за 8 напрямками: в чому причина

Залізничники докладають максимум зусиль для відновлення руху потягів найближчим часом

Сьогодні вранці із літаків тактичної авіації ворог вчергове атакував Одесу. Це призвело до затримки деяких поїздів далекого та приміського сполучення. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Які потяги затримуються

  • №6201 Роздільна — Одеса

  • №6401 Колосівка — Одеса

  • №6341 Кароліно-Бугаз — Одеса

  • №6253 Вапнярка — Одеса

  • №6403 Мартинівська — Одеса

  • №6404 Одеса — Мартинівська

  • №6272 Одеса — Балта

  • №6304 Кароліно-Бугаз — Одеса

Для перевірки актуальності інформації про затримки далекого сполучення слідкуйте за цим посиланням.

Нагадаємо, Укрзалізниця анонсує в тестовому режимі відновлення швидкісного поїзда Інтерсіті+ на маршруті Київ — Одеса. Поїзд з номером 761/762 буде курсувати з Києва до Одеси та назад 3, 4 та 5 травня. За новим графіком, поїзд з Києва відправлятиметься о 06:03 і прибуде до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку він вирушатиме з Одеси о 14:20 і досягатиме Києва о 21:50.

У перший день квітня на вокзалі "Одеса - Головна" відбулося відкриття особливого простору для дітей під назвою "Спільно", створеного за підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Про це повідомляє Одеська міська рада.  Цей простір спрямований на надання розваг та підтримки малечі. Відвідувачів чекають майстер-класи від психологів та волонтерів, цікаві ігри та можливість отримати консультації від юриста або психолога. Незалежно від віку або інтересів, усі заняття в "Спільно" є безкоштовними.

Раніше “Коментарі” писали, що нещодавно Укрзалізниця презентувала новий графік руху поїздів на цей рік. Так, в плані на 2024 запустити 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних. Крім того, передбачено покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, нові сполучення для регіонів. Зокрема Одещина отримала пряме сполучення із Запоріжжям.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися