Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий пояснив ситуацію в районі Очеретиного
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий пояснив ситуацію в районі Очеретиного

Військовий прокоментував бої поблизу Очеретиного, де російські сили почали активніше діяти та просунулись вперед.

24 квітня 2024, 11:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий 59-ї Окремої мотопіхотної бригади Сергій Цехоцький розповів про ситуацію на фронті в районі Очеретиного, де росіяни здійснили незначний прорив. За його словами, російська пропаганда перебільшує ситуацію з захопленням населеного пункту.

Військовий пояснив ситуацію в районі Очеретиного

Карта боїв поблизу Очеретиного. Фото: Deep State

Сергій Цехоцький в ефірі телеканалу "Еспресо" зауважив, що в районі Очеретиного тривають бої, однак ситуація залишається під контролем українських сил.

"Російська пропаганда завжди кричить наперед. Хтось десь ступить ногою, випадково забіжать, і вже кричать, що вони захопили. В районі Очеретиного тривають бої, ситуація під контролем ЗСУ. Окупантів на цьому напрямку чекають "приємні" для них новини", — повідомив офіцер.

Український військовий вказує, що росіяни не мають сил для великого наступу, а допомога, яка має надійти від союзників України змушує їх впадати в агонію.

"Ворог застосовує велику кількість авіації, артилерії та дронів. У ворога почалася агонія, особливо останніми днями. Вони уважно слідкують за тим, що відбувається у світі, і розуміють, що їх чекає", — заявив Сергій Цехоцький.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький аналітик Юліан Рьопке заявив про прорив російськими силами українського фронту. За його словами росіяни мали можливість просунутись вглиб українських позицій. Невдовзі ця інформація підтвердилась осінт-аналітиками.

Також "Коментарі" писали про те, що в ЗСУ пояснили ситуацію в районі Очеретиного, де росіяни почали активніше діяти. За словами речника ОСУВ "Хортиця" Назара Волошина, ситуація в населеному пункті складна, однак українські сили вибивають окупантів з Очеретиного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

24 квітня 2024, 21:28

когда человек срёт в штаны, они тоже остаются под его контролем, он даже может решать – снять их или нет...


Новини