Безпілотники атакували об’єкти паливної промисловості у Смоленській області та у Воронежі 

Головне за день:

У ніч проти 24 квітня безпілотники атакували нафтопереробні заводи (НПЗ) у Смоленській області та Воронежі, а також тракторний завод у Липецькій області.

Смоленська область: Дрони атакували нафтобазу біля села Раздорово. Займання охопило значну територію, утворилася густа заграва. Місцеві жителі чули вибухи. Постраждалих немає.

Воронеж: Атака на НПЗ призвела до спалаху пожежі. Очевидці зняли на відео яскраве полум’я та дим.

Липецьк: Безпілотники атакували Липецький тракторний завод, який, окрім іншого, виготовляє шасі для військової техніки. Місцева влада стверджує про збиття БПЛА, але місцеві жителі повідомляють про вибухи. Ступінь пошкоджень заводу невідомий.

Також читайте: Експерт сказав, які цілі на РФ можна знищити ракетами ATACMS

У Міністерстві оборони рф заявили про перехоплення та збиття восьми безпілотників над територіями чотирьох областей.

Губернатор Смоленської області Василь Анохін підтвердив займання на паливо-енергетичних об’єктах у двох районах області.

За даними українських джерел, атаки здійснили дрони СБУ. Внаслідок атак в Смоленській області загинуло 26 тисяч кубометрів російського палива.

Україна офіційно не коментує ці події.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦