RU
 

Суд конфіскував п'ять літаків гауляйтера Балицького

Текст: ,  24 квітня 2024, 12:42
0
4307
Суд конфіскував п ять літаків гауляйтера Балицького
Фото: Аргументи тижня
Євген Балицький продався російським окупантам

Санкції також застосовані до батька та сина Євгена Балицького, які теж співпрацюють із країною-агресором.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня.

"Колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила адміністративний позов Міністерства юстиції України до колишнього народного депутата України, який очолив окупаційну адміністрацію Запорізької області, а також до його батька та сина, які співпрацюють із країною-агресором, та застосувала до них санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч.1 ст.4 закону України Про санкції", – йдеться в повідомленні.

Вказано, що ВАКС стягнув у дохід держави такі активи: три квартири, житловий будинок і дві земельні ділянки в Мелітополі Запорізької області, чотири легкові автомобілі, п'ять літаків, саморобне туристичне судно, грошові кошти на банківських рахунках, частки в дев'яти компаніях.

Раніше суд конфіскував майно Володимира Сальдо, який очолює окупаційну адміністрацію Херсонщини. Проти нього було відкрите кримінальне провадження за підозрою у державній зраді.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Над Одесою збили російський безпілотник
Через обстріли росіян на Херсонщині загинули двоє цивільних
Війська РФ тричі обстріляли Нікопольський район
Генштаб назвав втрати РФ на 19 травня
Дрони атакували Краснодарський край у РФ
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: УкраинавойнаактивыВаксконфискация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі