На Дніпропетровщині родини отримали 715 мільйонів гривень на придбання житла

Жителі Дніпропетровщини, які стали ветеранами та втратили житло, отримали гроші на придбання нового

У Дніпропетровській області місцеві мешканці і ВПО, які стали ветеранами війни та втратили власне житло, отримали з держбюджету минулого року 715 мільйонів гривень.

"Стільки минулоріч виділили з держбюджету на житло для ветеранів та їхніх родин. Воїнів, які рушили на захист країни з нашої області. Це жителі Дніпропетровщини. І ті, хто через агресію ворога втратив домівки, а прихисток знайшов тут". – повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Більшість з них коштами на придбання осель скористалися. Власників на зараз вже 264.

"Кожна з сімей Героїв сама вирішувала, які квадратні метри купувати. Та де саме облаштовувати затишок – у нашому регіоні чи деінде. Головне – в межах країни.

Сподіваюся, така допомога від держави стане кроком до нового життя. Сповненого позитивних емоцій та тепла. Бо наші оборонці цього гідні", – наголосив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися