Стало відомо, чому Володимир Путін знову почав ховатися від оточуючих після проведення так званих «виборів». Свою версію щодо причини зникнення кремлівського автократа з поля зору висунув політолог Тарас Березовець.

За словами експерта, очевидно, що Путін має великі проблеми зі здоров’ям, але йому необхідно демонструвати населенню, що він здоровий і сповнений сил.

Для цього його, певно, відправили на реабілітацію, щоб підготувати до появи на публіці під час інавгурації 7 травня.

“Умовно кажучи, його могли покласти зараз у “кремлівку” для того, щоб “підлатати”, тобто прокапати, десь підлікувати, підмарафетити”, – вважає Березовець.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, Путін може побоюватися за свою безпеку на тлі очевидного провалу роботи спецслужб із терактом у Крокус Сіті Холлі. Навіть маючи попередження про підготовку нападу, ФСБ все одно «проплескала» терористів, що переконало Кремль у її непрофесіоналізмі та нездатності забезпечити ефективний захист.

Популярне: