У Дніпрі врятували кота з висоти шостого поверху: що сталося

Кота не могли зняти з висоти дві доби

На вул. Алана Шепарда у Дніпрі чотирилапий заліз на дерево та не зміг спуститися. Просидів там дві доби. Місцеві зверталися до різних служб, але допомогти змогли лише співробітники КП "Дніпровський електротранспорт". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальників.

Рятувати кота приїхала 17-метрова вишка. Транспортники дістали вусатого з висоти шостого поверху.

Зараз котик вже вдома – зі своєю хазяйкою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися