close-btn

Telegram додасть ще один етап авторизації: що зміниться

Команда Telegram працює над новим способом входу в месенджер, щоб посилити безпеку користувачів

Telegram

Фото: freepik.com

Так, ще одним етапом авторизації може стати секретна фраза або слово.

Відповідні зміни помітили в бета-версії Telegram для Android за допомогою інструменту Telegram Crawler, який автоматично знаходить зміни в коді. Він виявив рядки, які відповідають за новий спосіб авторизації в застосунку.

Читайте також: Telegram випустив оновлення: що змінилось

Попередньо відомо, що Telegram вимагатиме від користувача ввести секретне слово або словосполучення. Вони приходитимуть в SMS-повідомленні, або в оповіщенні від службового акаунта Telegram на іншій активній сесії. Тобто це не буде секретна фраза, яку встановлює сам користувач.

Після релізу на екрані авторизації можуть з’явитись допоміжні підказки. Також буде можливість скопіювати фразу та вставити в текстове поле.

Новий спосіб авторизації в Telegram

Новий спосіб авторизації в Telegram. Фото: t.me/tginfo

Впровадження нового етапу входу в месенджер може бути пов’язане з новою програмою P2PL (Peer-to-Peer Login Program), або програма однорангової авторизації.

Ця функція доступна лише в деяких країнах. Telegram буде використовувати телефон користувача, щоб надсилати не більше 150 SMS-кодів на місяць за його рахунок. При досягненні мінімальної кількості відправлених повідомлень користувач буде винагороджений кодом на місячну передплату Telegram Premium.

Месенджер не компенсуватиме користувачам вартість надсилання повідомлень. Умови сервісу позначають, що програма доступна тільки Android-користувачам.

Нагадаємо, спільнота TON (TON Society) співпрацює з компанією HumanCode, яка спеціалізується на розробці рішень в галузі штучного інтелекту, для впровадженням біометричної автентифікації для користувачів Telegram.

Головною метою співпраці є створення та впровадження інноваційної системи біометричної верифікації, яка дозволить користувачам Telegram підтверджувати свою особу шляхом сканування відбитків долонь.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Telegram запровадить обмеження для деяких користувачів

Скільки зароблятимуть власники Telegram-каналів на рекламі — програма

Як зібрати 10 тисяч підписників в Telegram за три місяці в ніші криптовалют

За матеріалами Telegram Info

google news