Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента розкрили, що буде в пакетах допомоги від США
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента розкрили, що буде в пакетах допомоги від США

Очікується, що президент США Джо Байден уже сьогодні підпише закон про виділення Україні допомоги, заявив в ефірі телемарафону голова Офісу президента Андрій Єрмак. Він також розповів, що буде в пакетах допомоги від Штатів

24 квітня 2024, 14:53
Поділіться публікацією:

Голосування у Сенаті США про виділення Україні пакету допомоги у розмірі 61 млрд доларів свідчить про тверду двопартійну підтримку нашої держави, заявив Андрій Єрмак і додав, що законопроект підтримали 46 демократів та 31 республіканець і лише 18 членів Сенату голосували "проти".

В Офісі президента розкрили, що буде в пакетах допомоги від США

Андрій Єрмак

При цьому Єрмак припустив, що президент Сполучених Штатів Джо Байден уже сьогодні підпише закон про надання допомоги Україні. За його словами, принаймні радник президента з питань національної безпеки та оборони Джейк Салліван запевнив його в тому, що закон буде підписано невідкладно, як тільки він надійде в Білий дім.

"Розуміємо, є різниця у часі в сім годин, але очікуємо сьогодні на це підписання",
- сказав Андрій Єрмак.

Окрім того, голова Офісу президента стверджує, що в пакеті допомоги від США буде все те, про що Україна завжди просила Вашингтон, в тому числі і ракети ATACMS. Також Єрмак висловив упевненість у тому, що Києву також передадуть нові комплекси Patriot.

При цьому Єрмак запевнив, що все постачання зброї буде відбуватися у максимально стислі терміни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Конгрес і Сенат ухвалили законопроект про виділення допомоги Україні у розмірі 61 млрд доларів. При цьому кандидат в президент США Дональд Трамп підтримав виділення допомоги Києву, оскільки після надходження дуже тривожних новин із фронту, не захотів, щоб уже восени його звинуватили у падінні України.

Окрім того, відомо, що після того, як закон підпише Джо Байден, американська зброя в Україну надійде максимально швидко. Її доставлять нашій країні із американських складів, які знаходяться в Польщі та Німеччині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини