У Дніпрі мати продала дитину за мільйон гривень

Мільйон гривень – за дворічного хлопчика: у Дніпрі на продажі дитини поліцейські управління міграційної поліції затримали його матір

Купити сина 19-річна жінка запропонувала своїй знайомій та домовилась з нею про зустріч. Зловмисницю затримали при передачі коштів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

23 квітня жінка взяла дитину та прийшла на визначене місце, де "продала" хлопчика за мільйон гривень. Фігурантку затримали в порядку статті 208 КПК України під час отримання обумовленої суми. За її словами, вона не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися. На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес. Злочин задокументували поліцейські управління міграційної поліції та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області у співпраці з управлінням кримінального аналізу.

Дитину передали представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

23 квітня жінці вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися