Майже 10 мільйонів доларів витратили окупанти, щоб атакувати об’єкти в Одесі 

Головне за день:

Російська Федерація здійснила чергову атаку на Одесу вранці 24 квітня, використовуючи дорогі ракети, кожна з яких може коштувати понад три мільйони доларів.

Про це заявив Суспільному речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук. 

Попередньо Сили оборони півдня повідомили, що ця атака могла коштувати Росії майже 10 мільйонів доларів.

 “Ворог очевидно не економить на дорогих боєприпасах. Кожна така ракета може обійтися у понад три мільйони доларів. Це без врахування інших витрат”, – підкреслив Плетенчук.

За його словами, ворог стежить за розташуванням українських військових об’єктів.

Також читайте: Росіяни влучили ракетою по телевежі в Харкові: фото

Якщо РФ вважає, що знайшла такі об’єкти, вона намагається атакувати їх. Плетенчук підтвердив, що окупанти атакували місце, де зберігалася виведена з ладу автомобільна техніка:

“Це була техніка, яка зазнала пошкоджень на полі бою. Тому, фактично, її можна було побачити з відкритих майданчиків. Ймовірно, ворог вирішив атакувати цю локацію. Проте особовий склад ЗСУ там не перебував, тому обійшлося без жертв. Це ще один напад на місто Одеса”, – підкреслив речник ОК.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦