Головна Новини Світ Беларусь В Білорусі повідомили, що мають розробки зброї майбутнього. Якої саме
commentss НОВИНИ Всі новини

В Білорусі повідомили, що мають розробки зброї майбутнього. Якої саме

В Міноборони Білорусі заявили, що вони активно працюють над розробкою лазерної зброї. Там заявили, що країна має спеціалістів, які здатні впровадити нові розробки в життя

24 квітня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

В Міністерстві оборони Білорусі повідомили, що займаються розробкою лазерної зброї. Зокрема, про це заявив заступник начальника Генерального штабу ЗС Білорусі з наукової роботи полковник Віктор Тумар.

В Білорусі повідомили, що мають розробки зброї майбутнього. Якої саме

Лазерна зброя

За його словами, Білорусь орієнтована на те, щоб в країні було лише все своє – білоруське. При цьому він стверджує, що Білорусь буцімто є одним з лідерів в радіоелектронній боротьбі, а також тримає першість у розробці радіолокаційних систем виявлення різних об’єктів.

Більше того, Тумар заявив, що Білорусь буцімто має свої власні розробки лазерної зброї.

"Ми йдемо безпосередньо до зброї, заснованої на нових фізичних принципах",
- заявив заступник начальника Генштабу Білорусі.

При цьому відомо, що лазерну зброю розробляють такі країни, як Китай, Сполучені Штати та Велика Британія. Останні, зокрема, у січні навіть заявила про перше успішне випробування лазерної технології проти повітряних цілей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Великобританія розглядає можливість надсилання Україні прототипу лазерної зброї. Йдеться про засоби для збивання дронів та ракет, заявив міністр оборони Британії Грант Шаппс.

За його словами, Великобританія хоче встановити DragonFire на озброєння до 2027 року. Але, як зазначив міністр, Британія також працює над тим, щоб побачити, чи зможе вона надіслати прототипи в Україну раніше, навіть якщо вони не будуть на 100% удосконалені.

До речі, буквально на днях президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив своїм міністрам знайти в Білорусі нафту. Він заявив, що просто бути не може, щоб така країна не мала її. Як сказав президент, просто треба добре пошукати нафту і почати її видобуток.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/38254
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

24 квітня 2024, 16:50

Неужели наконец изобрели лазерный гиперзвуковой картофелемёт??!!


Новини