Ухилянти перетинали кордон з допомогою мешканців Дніпропетровщини: ціна послуги

Сприяли в ухиленні від мобілізації: поліцейські Дніпропетровщини повідомили про підозру двом жителям м. Синельникове

Батько та син організували нелегальну схему переправлення військовозобов’язаних через кордон України за грошову винагороду у розмірі 6,8 тис. доларів США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області задокументували протиправні дії двох чоловіків віком 28 та 51 років. Їх затримали 18 квітня на місці злочину, після отримання грошових коштів. За місцями мешкання та в автомобілях затриманих відбулися санкціоновані обшуки та вилучено гроші у сумі понад 13 тисяч доларів та 10 тисяч євро, документи та інші речові докази.

Фігурантів затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі Дніпропетровщини повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися