close-btn

Токен SPONGE V2 готується до лістингу після успіхів SPONGE

$SPONGE — це вибуховий мемкоїн, який приніс 100-кратний прибуток раннім інвесторам після запуску в 2023 році. Однак проєкт не стоїть без розвитку і сьогодні вирішив ще раз підкорити крипторинок за допомогою оновленого токена SPONGE V2, а також запуску гри Play-to-Earn, яка дозволить користувачам заробляти реальні гроші. Розглянемо все детальніше

Токен SPONGE V2 готується до лістингу після успіхів SPONGE

Токен SPONGE V2 готується до лістингу після успіхів SPONGE Фото: spongetoken.vip

Для початку нагадаємо, що перша версія «Губки» була запущена у травні минулого року під час ведмежого ринку. Тоді ринкова капіталізація проєкту за перший тиждень злетіла з початкових $1 млн до $100 млн (на піку), токен приніс раннім інвесторам стократний прибуток. За даними DEXTools, $SPONGE досягнув історичного максимуму в $0,001061 9 травня.

SPONGE V1 сьогодні тримають понад 13 тис. власників, монета котирується на 10+ великих централізованих біржах, серед яких LBank, Toobit, CoinW, BTCEX, Poloniex, MEXC, Gate.io, Bitget, BitKan та BitMart.

Перша ітерація всього за кілька тижнів зібрала навколо себе 30+ тис. підписників у соціальних мережах та провела успішну кампанію Airdrop, розповсюдивши токенів на суму майже $100 тис. SPONGE V1 швидко став одним із найбільших мем-монет 2023 року.

Враховуючи історію успіху першого токена багато аналітиків прогнозують «Губці» V2 аналогічний злет. Дехто навіть стверджує, що варто очікувати зростання х1000. Чи справді це буде так? Що наразі відомо про нового $SPONGE?

SPONGE V2 — перезапуск успішного токена

Після періоду зниження, впровадження SPONGE V2 ($SPONGEV2) має на меті вдихнути нове життя у проєкт. Перехід передбачає унікальний механізм — Stake-to-Brigde, який вимагає від власників оригінальних токенів $SPONGE вивести свої частки з поточного пулу, а також запускає прибутковий механізм стейкінгу для винагороди. Ця модель вже є важливою віхою, яка відрізняє її від решти криптовалютних ICO.

Іншими словами, токени першої версії можуть бути використані в нових смарт-контрактах V2, а власники отримають $SPONGE V2 та додаткові нарахування за стейкінг. Нові учасники можуть придбати $SPONGE через віджет на головній сторінці сайту. Придбані токени будуть автоматично зараховані до смарт-контракту V2.

Цікаве по темі: Експерти Finder прогнозують зростання Біткоїна до кінця 2024 року

Важливо розуміти, що після того, як токени V1 буде вкладено в контракт V2, ця зміна буде постійною, пропонуючи потенціал для значної річної відсоткової прибутковості (APY) — 40% — протягом наступних чотирьох років. Наразі заблоковано вже понад 600 мільйонів токенів.

Що потрібно знати учасникам першочергово:

  • після запуску SPONGE V2 токени SPONGE V1 більше не підтримуватимуться, окрім як для стейкінгу;
  • всі токени V1, відправлені в пул стейкінга V2, зарезервують еквівалентну кількість токенів V2 і принесуть заробіток у вигляді V2 відповідно до змінної річної відсоткової прибутковості (APY);
  • чим більше токенів V1 буде зарезервовано, тим більше токенів V2 буде зароблено;
  • задепоновані токени V1 будуть назавжди заблоковані, тобто їх ніколи не можна буде вивести або продати;
  • обидві версії — це токени ERC-20, які здійснюють транзакції на блокчейні Ethereum. Токен V2 має більшу загальну пропозицію, що відображає потребу в додаткових монетах для нових біржових лістингів та винагород.

Варто зазначити, що після випуску токенів V2 планується запуск гоночної гри Sponge’s Play-2-Earn. Учасники отримають ще одну можливість заробляти токени $SPONGE, просто приймаючи участь у онлайн-змаганнях.

Токен SPONGE V2 готується до лістингу після успіхів SPONGE

Фото: spongetoken.vip

Читайте популярне: Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Токеноміка

Розвиток і стабільність Sponge Token V2 підтримуються добре структурованим механізмом, який дозволяє користувачам легко переводити свої активи з V1 на V2.

Винагороди за стейкінг SPONGE V1, які дозволяють користувачам отримувати SPONGE V2, складають значну частину загальної пропозиції токенів — 43,09%. Це заохочує користувачів приймати участь в екосистемі.

Частина розподілених токенів йде на різні цілі, такі як проміжний фонд $SPONGE (26,93%), маркетинг (7,50%), розвиток (4,47%), винагороди P2E (8%) і контрольована біржова ліквідність (10%). Ці розподіли забезпечують загальну життєздатність екосистеми. Все спрямовано на підвищення ліквідності, обізнаності та корисності.

Токен SPONGE V2 готується до лістингу після успіхів SPONGE

Фото: spongetoken.vip

Яка ціна очікується на $SPONGE V2

Випуск $SPONGE V2 обіцяє стати одним з найбільших запусків мем-монет 2024 року. Цей проєкт вже одного разу приніс 100-кратну прибутковість, і, за узагальненими прогнозами, він може зрости в 25 разів і більше. Попередній продаж токену наразі ще триває.

Наприклад, відомий криптоаналітик Jacob Crypto Bury, який має понад 37,7 тис. підписників на YouTube, передбачає, що $SPONGE V2 може принести 100-кратний прибуток.

Окрім наявної широкої спільноти, продуманої системи Stake-to-Brigde, анонсу гри Play-2-Earn, гучного успіху першої ітерації, що мотивує інвесторів, на ціну $SPONGE V2, ймовірно, вплинуть ще декілька важливих факторів:

  1. Біржові котирування: якщо $SPONGE зможе отримати лістинг на великих централізованих біржах, таких як Binance або OKX, це, швидше за все, призведе до різкого зростання ціни токена.
  2. Умови криптовалютного ринку: наразі переважають потужні бичачі тенденції, що, ймовірно, забезпечить попутний вітер для $SPONGE та інших альткоїнів.

Однак попри всі прогнози, варто пам’ятати, що криптовалюта, а особливо мем-монети — досить ризиковий вид інвестицій. Перед купівлею будь-яких монет потрібно провести власне дослідження. Токен $SPONGEV2, перш за все, призначений для розважальних цілей, як зазначають його творці.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні

Гонконг схвалив біткоїн-ETF: як це вплине на BTC та крипторинок

Мемкоїни на Solana перевершили темпи зростання SOL — огляд Slothana

google news