Головна Новини Суспільство Кримінал Дитина за мільйон: матір з Дніпра намагалась продати сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитина за мільйон: матір з Дніпра намагалась продати сина

Щоб відкрити власний бізнес та зменшити свої турботи матір вирішила продати дворічну дитину.

24 квітня 2024, 16:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

19-річна жінка не хотіла доглядати за своїм дворічним сином, тому вирішила його продати за мільйон гривень та відрити власний бізнес. Поліцейські управління міграційної поліції Дніпропетровської області затримали жінку. Про це повідомляє портал "Коментарі.Дніпро".

Дитина за мільйон: матір з Дніпра намагалась продати сина

Жінка за мільйон гривень планувала продати власну дитину

Інцидент зі спробою продати дитину стався 23 квітня. Як інформує місцева пресслужба Нацполіції, жінка запропонувала дитину своїй знайомій з якою домовилась про зустріч та передачу грошей. Коли жінка взяла дитину та прийшла на місце, щоб отримати мільйон гривень за хлопчика, її затримали.

19-річна жінка поліції пояснила, що не хотіла доглядати за дитиною, тому вирішила її продати. На отримані гроші з продажу дитини затримана планувала відкрити власний бізнес. Після затримання жінки, дворічний хлопчик опинився у представників органів влади та ювенальних служб. Наразі дитиною опікуються лікарі.

Затриманій жінці вручили підозру за торгівлю людьми згідно з якою їй загрожує до 15 років ув’язнення. Підозрювана чекає на суд, який обере для неї запобіжний захід, а згодом і покарання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Волині арештували 23-річну жінку, яка отримала підозру у торгівлі неповнолітніми дівчатами для секс-рабства за межами України. За даними слідства вона вже відправила одну 17-річну дівчину за кордон, тоді як спроба перевести 14-річну закінчилась затриманням.

Також "Коментарі" писали про настоятеля храму з Хмельниччини, який вихваляв російського диктатора Володимира Путіна та підтримував російське вторгнення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

24 квітня 2024, 17:12

И кому лучше в итоге сделали? Одна бы деньги получила, другая ребенка, сам малой был бы пристроен. А так теперь одна сядет, второй в детдом поедет, а третью получается на 25 штук зелени кинули. Разве что менты в плюсе - себе бабло в карман положили


Новини