Холодець є улюбленою стравою мільйонів людей, але готувати його правильно вміють далеко не всі.

Добра половина кулінарів у процесі допускає одну-єдину помилку, яка ставить на смаку страви хрест.

Йдеться про момент, коли в холодець слід додавати сіль.

Слід пам’ятати, що справжній холодець має варитися дуже довго — 6 або 8 годин. І це означає, що з нього поступово википає вода. Як наслідок, сіль, додана на початку варіння, залишається, у зв’язку з чим бульйон стає пересоленим.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щоб цього уникнути, досвідчені кулінари завжди солять страву на завершальному етапі варіння приблизно за півтори години до закінчення процесу. Цього часу вистачить, щоб м’ясо повністю просолилося, але вода не встигне випаруватись надто сильно.

Популярне: