Воротар збірної України Андрій Лунін відмовився продовжувати контракт з мадридським “Реалом” і розглядає пропозицію переїзду до англійської Прем’єр-ліги.

Головне за день:

Хоча “королівський клуб” пропонував йому підвищення зарплати, Луніну не гарантували ключової ролі в новому сезоні. Замість цього, він отримав пропозицію від “Манчестер Юнайтед” про багатомільйонний довгостроковий контракт та місце основного воротаря.

Керівництво “Реалу” не змогло переконати футболіста, що його роль в новому футбольному сезоні зазнає суттєвих змін. Про це повідомляє портал TodoFichajes.

Читайте також: Збірна України на Євро-2024: календар матчів та суперники

Раніше Лунін висловлював бажання залишитися у “Реалі”, але тепер клубу потрібно розв’язати питання щодо майбутнього голкіпера. Лунін не хоче опинитися у тіні бельгійця Тібо Куртуа, коли той повернеться до команди після відновлення після травми.

Контракт Луніна з мадридським “Реалом” закінчується влітку 2025 року. Тому клуб ще має визначити вартість українця для трансферу або запропонувати йому нові умови.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦