Головна Новини Світ Росія Руйнівний паводок прийшов в Тюмень. Від великої землі відрізано населені пункти
commentss НОВИНИ Всі новини

Руйнівний паводок прийшов в Тюмень. Від великої землі відрізано населені пункти

Паводок дістався Тюменської області. На сьогодні від великої землі відрізано дев'ять населених пунктів. При цьому відомо, що пік паводку в регіоні ще не настав

24 квітня 2024, 17:41 comments2989
Поділіться публікацією:

Як заявив глава Абатського району Тюменської області Росії Ігор Васильєв, велика вода відрізала від великої землі дев'ять населених пунктів у регіоні.

Руйнівний паводок прийшов в Тюмень. Від великої землі відрізано населені пункти

Паводок в Росії

"Пік повені в нашому районі сьогодні поки спостерігається в Тушнолобівському сільському поселенні, там відрізано п'ять населених пунктів, а всього у нас на території району відрізаними від землі числяться дев'ять населених пунктів",
— заявив Васильєв.

При цьому губернатор регіону Олександр Моор заявив, що в тюменському селищі Коркіно пік повені на річці Тобол настане 26 квітня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Росії відбувається масштабна повінь, про яку, втім, у росЗМІ вважають за краще здебільшого мовчати, вдаючи, що в РФ проблем немає, і нічого страшного не відбувається. Хоча насправді це не так. Губернатори регіонів, які постраждали від паводку, заявляють, що такої великої води не бачили десятиліттями. Як зазначила російська влада Курганської області, щось подібне в регіоні відбувалося ще 1994 року.

Велика вода змітає все на своєму шляху – будинки, греблі, мости. У Курганській області заявили, що за попередніми підрахунками паводок завдав шкоди регіону на суму 9 млрд рублів. І це при тому, що паводок ще продовжується, як і евакуація з нових районів області.

Водночас відомо, що тисячі росіян вимагають від російської влади грошей для компенсації матеріальних збитків. При цьому кажуть, що у кращому разі платять лише кожному третьому. Ймовірно, всі гроші у країни-агресора йдуть на війну і в бюджеті просто немає коштів, щоб допомогти своїм людям, які постраждали від стихії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

24 квітня 2024, 17:51

Это с Украиной за каховское еще не квиты..тоните дальше..


Новини