У Дніпрі на сесії заслухали представників групи «Гроші на ЗСУ»

«Була досить довга дискусія в залі щодо критеріїв допомоги», — секретар Дніпровської міської ради

Під час чергової сесії Дніпровської міської ради заслухали представників групи "Гроші на ЗСУ". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію секретаря Дніпровської міськради Олександра Санжари.

"Була досить довга дискусія в залі щодо критеріїв допомоги. Хто скільки допомагає, чи потрібно давати поради або взагалі — потрібно допомагати персонально. Дніпро є одним з найбільших донорів допомоги нашим Силам оборони. У 2022 році ми виділили близько 2 мільярдів гривень. Торік – 2,5 млрд, і кошти пішли безпосередньо на підтримку Сил оборони. Також місто регулярно допомагає нашими потужностями: департаменти, які займаються капітальними будівництвами, ремонтами, вони виконують особливі вимоги й завдання від наших Збройних сил. Здійснюється поповнення Сил оборони автомобілями, пікапами, вантажівками. Є великий запит на квадроцикли тощо", — розповів секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара.

Допомагають чи не щодня. "Майже на кожному виконкомі в закритій частині ухвалюють рішення про передання закупленого для Сил оборони. Ми сьогодні багато говорили про програму співфінансування Збройних сил. У ній можуть брати участь громадські організації, юридичні особи. Якщо є запит від Сил оборони й ці організації збирають гроші, за допомогою програми вони можуть отримати 75 % фінансування від бюджету територіальної громади Дніпра. Людина зрозуміє, як відбувається процес, як проходить закупівля в умовах конкурентності тощо", — підсумував Олександр Санжара.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися